Αυτός είναι ο μανιακός Αλβανός πιστολέρο-Το όνομα του Αλβανού πιστολέρο στο Μικρολίμανο έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ


. Ύστερα από εκτεταμένες και επιβαιωμένες έρυενες που διεξήγαγε η ασφάλεια ο δράστης είναι ο 31χρονος Αλβανός Μπάκο Αρβερ. Είναι σεσημασμένος και οι αστυνομικοί λένε πως είναι άκρως επικίνδυνος, κάτι που φάνηκε και από τον τρόπο που ενήργησε στο Μικρολίμανο, όταν δεν δίστασε να βάλλει εναντίον αθώων.

Την ίδια στιγμή οι Αρχές συνεχίζουν το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του, ενώ έχουν γίνει ήδη έρευνες στο διαμέρισμά του, αλλά και σε σπίτια που φέρεται να σύχναζε. Το ΜΕΓΚΑ, στο μεταξύ εξασφάλισε νέο βίντεο που δείχνει τον Αλβανό να ρίχνει κατά πάντων και στη συνέχεια να φεύγει τρέχοντας.Προστασία, καλάσνικοφ και νεκροί.....Ο 40χρονος εμπλέκεται σε περιστατικό με πυροβολισμούς σε νυχτερινό μαγαζί στο Μεταξουργείο, όπου είχε σκοτωθεί ένας 44χρονος, αλλά και σε καφενείο στον Αγιο Παντελεήμονα. Σε αυτές τις δύο περιπτώσεις, η εκτίμηση είναι πως η επίθεση έγινε για να «πουλήσει προστασία» ο δράστης, ενώ στο νέο «χτύπημα» οι αρχές εκτιμούν ότι ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης.

Η πρώτη επίθεση είχε γίνει στις 31 Οκτωβρίου, σε καφετέρια-μπαρ στο Μεταξουργείο. Οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο και είχαν πυροβολήσει εναντίον του καταστήματος με καλάσνικοφ. Από την επίθεση είχε τραυματιστεί θανάσιμα ένας 44χρονος Έλληνας. Η δεύτερη επίθεση έγινε στις 6 Νοεμβρίου, στην οδό Αριστοτέλους 106, όταν, δύο, πιθανότατα, άτομα γάζωσαν την καφετέρια με 12 σφαίρες, χωρίς να υπάρξουν τραυματίες. Οι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο με κλεμμένες πινακίδες, σταμάτησαν έξω από μπαρ και μετά τους πυροβολισμούς, και πάλι με καλάσνικοφ, τράπηκαν σε φυγή.

Οι αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους τη φωτογραφία του δράστη και περιμένουν την έγκριση του εισαγγελέα για να τη δώσουν στη δημοσιότητα. Επιπλέον, στο σημείο βρέθηκαν 14 κάλυκες και η αστυνομία περιμένει τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για το ίδιο καλάσνικοφ που είχε χρησιμοποιηθεί στα άλλα δύο «χτυπήματα».

Πώς έγινε το μακελειό

Στις 4.15 τα ξημερώματα, ο άγνωστος αλλοδαπός στάθηκε έξω από την τζαμαρία του νυχτερινού μαγαζιού και με ένα καλάσνικοφ άρχισε να πυροβολεί φωνάζοντας «Θα σας σκοτώσω όλους! Απόψε θα χυθεί αίμα!». Ο άνδρας, που σύμφωνα με την αστυνομία είναι σεσημασμένος αλλοδαπός κακοποιός, νωρίτερα βρισκόταν στο μπαρ όπου ήπιε τρία ποτά. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, πλήρωσε το λογαριασμό και έφυγε, περίπου στις 4 τα ξημερώματα. Μαρτυρίες αναφέρουν πως προηγήθηκε παρεξήγηση για μία γυναίκα και για αυτό ο δράστης βγήκε, για να πάρει το καλάσνικοφ, πιθανότατα από κάποιο όχημα.

Λίγο αργότερα επέστρεψε σε κατάσταση αμόκ και άρχισε να «γαζώνει» το νυχτερινό μαγαζί. Μόλις αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει όσοι ήταν μέσα στο μπαρ, η μουσική σταμάτησε και όλοι έπεσαν στο πάτωμα για να προστατευθούν από τις σφαίρες που έπεφταν «βροχή» και τα σπασμένα γυαλιά.

Τρεις σοβαρά τραυματίες - Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για μια 23χρονη

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής εννέα τραυματίες.

Συγκεκριμένα τέσσερα άτομα νοσηλεύονται στο Αττικό Νοσοκομείο , ανάμεσά τους και νεαρή γυναίκα που τραυματίστηκε στο κεφάλι και σύμφωνα με πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο. Επίσης, δύο άτομα χειρουργήθηκαν στο θώρακα στο νοσοκομείο « Ερυθρός». Άλλα δύο άτομα, που τραυματίστηκαν από θραύσματα, νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό και στο Θριάσιο. Τέλος με διαμπερές τραύμα νοσηλεύεται στο ΚΑΤ νεαρή γυναίκα.

Συνολικά τραυματίστηκαν 15 άτομα αλλά οι έξι αναχώρησαν από τα νοσοκομεία αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του