Νεφώσεις και τοπικές βροχές για σήμερα Τρίτη


nefoseis-vroxesΜε αρκετή ηλιοφάνεια θα κυλήσει η Τρίτη στη δυτική Ελλάδα , ενώ στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο θα σημειωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Ιόνιο ανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι 6 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία, στα δυτικά δεν θα μεταβληθεί, αλλά στην ανατολική Ελλάδα θα σημειώσει νέα πτώση. 

Πιο αναλυτικά :

Στη Θράκη, προβλέπονται παροδικές νεφώσεις, κρύο και βοριάδες 5 με 6 μποφόρ.

Στη Μακεδονία, προβλέπονται νεφώσεις, σποραδικές βροχές και στα ορεινά λίγα χιόνια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μηδέν (0) έως 9 με 11 βαθμούς.

Στην Ήπειρο και στη δυτική Στερεά, ο καιρός θα είναι αίθριος. Τα ξημερώματα στα ορεινά και τα ημιορεινά οι θερμοκρασίες θα είναι και πάλι αρνητικές.

Στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρχουν κατά διαστήματα νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Το πρωί θα κάνει κρύο, το μεσημέρι η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 16 με 18 βαθμούς.
Στην ανατολική Πελοπόννησο και στα Κύθηρα, προβλέπονται βροχές μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ενισχυμένοι στα 6 με 7 μποφόρ.

Στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις και στη βόρεια Κρήτη βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς.

Στο Καστελλόριζο θα σημειωθούν βροχές και οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 4 με 5 μποφόρ.

Στα υπόλοιπα Δωδεκάνησα, θα υπάρχουν κατά τόπους νεφώσεις και θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι 6 με 8 μποφόρ.

Στις Κυκλάδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα πνέουν μέχρι το απόγευμα ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί βοριάδες, ενώ κατά τόπους θα υπάρχουν νεφώσεις και θα σημειωθούν λίγες βροχές.

Στις Σποράδες, στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια αναμένονται βροχές και στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Στερεάς πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 13 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχουμε βροχές τις πρωινές ώρες και την υπόλοιπη ημέρα παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα και τον Πειραιά, θα δείξουν από 8 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται βροχές μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του