ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ...


ΕΠΕΣΕ... ΞΥΛΟ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ;
«Θέλετε να κλείσουν οι τράπεζες;» αυτή ήταν η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη ...
σε συνέντευξή του το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 όταν του ζητήθηκε να η κυβέρνηση να πει «όχι» στην Τρόικα.


«Δεν δεχόμαστε κάθεα αίτημα από την Τρόικα, αλλά δεν κάνουμε και λεονταρισμούς» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.

Πρόσθεσε, ωστόσο, στη συνέχεια ότι οι ελληνικές τράπεζες μετά την ανακεφαλαιοποίηση και τα αποτελέσματα των stress test είναι από τις ισχυρότερες στην Ευρώπη.

Στο ίδιο πνεύμα αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις Παπαδημούλη για την ανάγκη συνάντησης Σαμαρά-Τσίπρα.

«Μόλις τα πράγματα έσφιξαν ο κ. Παπαδημούλης έκανε στροφή 180 μοιρών. Γιατί δεν το είπε νωρίτερα; Γιατί τώρα ως αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τώρα ξέρει» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ενοχλημένος από την κριτική που του ασκήθηκε από τον Γιώργο Παπαδάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης κάποια στιγμή εξερράγη και του είπε: «Γιατί δεν γίνεστε πρωθυπουργός να τα λύσετε όλα; Αφού έχετε τη λύση για τον Σόιμπλε, την Μέρκελ για όλα» με τον δημοσιογράφο να του απαντά: «Εσείς θέλετε παπαγαλάκια γι' αυτό αντιδράτε έτσι»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του