ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο “ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ” ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ” ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ! ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ. Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ “ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ” ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ 20ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ MAKELEIO.GR)

ppaspasagkaliasetigynaikatou


Μετά τους Μιχαλολιάκο και Λαγό, αφήνεται ελεύθερος με την επιβολή αυστηρών περιοριστικών όρων και ο Χρήστος Παππάς από την Χρυσή Αυγή.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ….ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ!
Η κάμερα του Makeleio.gr και η δημοσιογράφος Μαρίλια Κούζου βρέθηκαν το πρωί έξω από τις φυλακές του Κορυδαλλού.
ppassfa2 ppasgas3 ppapssas PAPPAS1 pasppgpas
Με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών, ελεύθερος περνά την πύλη του Κορυδαλλού και ο Χρήστος Παππάς, η προσωρινή κράτηση του οποίου αντικαταστάθηκε με την επιβολή περιοριστικών όρων λόγω παρέλευσης του 18μηνου, όπως σημειώνουν οι πηγές από το ρεπορτάζ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ
Η ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ!
pasfdasdgynaikas papsfgasd
Ο Χρήστος Παππάς αποφυλακίστηκε με την επιβολή των περιοριστικών όρων, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, παράδοσης διαβατηρίου, διανυκτέρευσης στην οικία του, απαγόρευσης μετακίνησης με πλωτά και εναέρια μέσα και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Ακόμη ο κατηγορούμενος υποχρεούται να κινείται μόνον εντός Αττικής. Υπενθυμίζεται ότι στις 20 Μαρτίου είχε αποφυλακιστεί ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος βάση των όρων που του επιβλήθηκαν είναι υποχρεωμένος να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό. Επίσης, θα μπορεί να μεταβαίνει στη Βουλή, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα.
ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
asdddfasdads
lagosslg mixalol
Στις 20 Μαρτίου είχε αποφυλακιστεί και ο έτερος προφυλακισμένος βουλευτής της ΧΑ Γιάννης Λαγός, στον οποίο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί οροί της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της συμμετοχής σε δημόσια συνάθροιση. Ακόμη, θα πρέπει να εμφανίζεται δύο φόρες τον μηνά σε Αστυνομικό Τμήμα.
sssdf lagosd
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 20 Απριλίου έχει προσδιοριστεί η δίκη για την υπόθεση της ΧΑ.
micaxfghjk xrisy mixcghjkl
Το πρώτο πράγμα που έκανε ο “υπαρχηγός” της Χρυσής Αυγής , Χρήστος Παππας μετά την έξοδο του, ήταν να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων της Χρυσή Αυγής, Καπελώνη και Φουντούλη.
Δίπλα του ο Αλέξανδρος ένας από τους τέσσερις που ήταν μαζί εκείνο το βράδυ στο Ηράκλειο και σώθηκε.

Διαβάστε ακόμα:

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του