ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΙ ΟΜΩΣ…ΣΥΝΕΒΗ! ΜΕΤΕΘΕΣΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΟΥΚΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ

oyk

Το ένα λάθος μετά τ΄ άλλο στο ΥΠΕΘΑ, με το θέμα του συνθήματος που φώναξαν οι άνδρες της ΜΥΚ,κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Ο υποπλοίαρχος επικεφαλής του τμήματος, μετατέθηκε στον Ναύσταθμο τηςΣαλαμίνας. Για όποιον γνωρίζει ελάχιστα την ψυχολογία αυτών που έχουμε συνηθίσει να λέμε ΟΥΚάδες, είναι κατανοητό τί σημαίνει μια τέτοια μετάθεση.
Η διάσταση που έχει δοθεί στο θέμα είναι δυσανάλογη του γεγονότος, το οποίο έχουν σπεύσει να εκμεταλλευθούν με τρόπο υπερβολικό πολιτικές παρατάξεις. Δυστυχώς η ΜΥΚ μοιάζει να είναι απροστάτευτη από την φυσική της ηγεσία.

Σιωπή όμως επικρατεί και στο ΓΕΕΘΑ. Θα αναμενουμε λίγο ακόμη μήπως και ο Α/ΓΕΕΘΑ πάρει θέση για το θεμα που έχει δημιουργηθεί και το οποίο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, έχει οδηγήσει σε τρικυμμία την πιο επίλεκτη μονάδα των ΕΔ.

Τα απαξιωτικά σχόλια που ακούγονται από “τηλεπαράθυρα” είναι ασύλληπτα. Γνωστός παρουσιαστής είπε σήμερα το πρωί ότι “οι Ειδικές Δυνέμεις είναι εκτροφείο χρυσαυγιτών”! Θα απαντήσει κάποιος σ΄ όλες αυτές τις ανοησίες; Έστω και μέσω twitter;

Η σιωπή πλέον είναι εκκωφαντική!
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "realbomb.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο realbomb.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του