ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ...

Προσωρινό «μπλόκο» στην υιοθέτηση του ετήσιου ψηφίσματος του αμερικανικού Κογκρέσου για την Ημέρα...της Ελληνικής Ανεξαρτησίας έβαλαν πρόσφατες δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου.Πρόκειται για ένα ψήφισμα που υιοθετείται ομοφώνως και το «πάγωμα» του οποίου φαίνεται ότι προκάλεσαν τα όσα ανέφερε πρόσφατα ο κ. Καμμένος περί ανοίγματος των ελληνικών συνόρων και χορήγησης ταξιδιωτικών εγγράφων σε παράνομους μετανάστες, αν δεν ικανοποιηθούν τα ελληνικά αιτήματα στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 24 Μαρτίου ο ρεπουμπλικανός γερουσιαστής της Πολιτείας της Ιντιάνα, Νταν Κόουτς, έστειλε επίσημη επιστολή στον Έλληνα πρέσβη στην Ουάσιγκτον Χρήστο Παναγόπουλο στην οποία ανέφερε ότι οι δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας προκάλεσαν την ανησυχία του και για αυτό -όπως εξηγούσε- δεν δίνει τη συγκατάθεσή του για να εγκριθεί το ψήφισμα για την επέτειο της ελληνικής ανεξαρτησίας από το Κογκρέσο.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει ανάλογη περίπτωση εμπλοκής, όσον αφορά στο συγκεκριμένο ψήφισμα.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του μήνα, ο κ. Καμμένος είχε πει προς τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι αν η Ευρώπη δεν βοηθήσει την Ελλάδα, θα δεχτεί ένα μεγάλο κύμα μεταναστών.

«Αν πάνε να χτυπήσουν την Ελλάδα, να ξέρουν ότι εμείς αύριο το πρωί αναστέλλουμε τη συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ, παίρνουν οι μετανάστες τα χαρτιά τους και την ταυτότητά τους και πάνε στο Βερολίνο. Μεταξύ αυτών των μεταναστών, αν υπάρχουν και κάποιοι που έχουν περάσει και για τους οποίους δεν έχει ελεγχθεί αν βρίσκονται στο πλευρό του ISIS, θα είναι ευθύνη της Ευρώπης που θα έχει αποφασίσει να χτυπήσει την Ελλάδα. Αυτή είναι η πολιτική την οποία ασκεί η σημερινή κυβέρνηση», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του