Εκλογές τώρα και μετά ρήξη αν...

apofasiΕδώ πρέπει όλοι οι Έλληνες να στηρίξουμε την Κυβέρνηση. Τα πράγματα αγριεύουν. Οι εταίροι εκβιάζουν να υπογράψουμε, ντε και καλά, όσα είχε συμφωνήσει ο Α. Σαμαράς με τους τοκογλύφους. Η Κυβέρνηση το αρνέιται κατηγορηματικά και προειδοποίησε τους εταίρους ότι "απαιτεί λύση (και χρηματοδότηση) μέσα στην εβδομάδα".
Αλλιώς οδηγούμαστε σε ρήξη αφού προηγουμένως προσφύγουμε σε πρόωρες εκλογές γιατί "η εντολή που έχουμε είναι για σκληρή διαπραγμάτευση και όχι για ρήξη".
Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει "συγκρατημένη αισιοδοξία" ότι μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη θα έχει επέλθει συμφωνία, γιατί "αποκλείεται να τον αφήσουν να πάει στις 8 Απριλίου στον Πούτιν, πνιγμένος".Ο Αλέξης Τσίπρας και τα ελληνικά τεχνικά κλιμάκια διαβεβαίωσαν τα "κοράκια" ότι τα εργασιακά, τα ασφαλιστικά και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας δεν θα θιγούν επ' ουδενί και πρέπει να αποσύρουν τις απαιτήσεις τους.Η ελληνική Κυβέρνηση ζητάει μέχρι την Τετάρτη να εισπράξουμε "τα δικά μας χρήματα", τουλάχιστον. Δηλαδή το 1,9 δισ. ευρώ από τα ομόλογα της ΕΚΤ, το 1,1 δισ. από το "λάθος"  της επιστροφής των 11 δισ. και να μπορούμε να εκδίδουμε έντοκα γραμμάτια.

Αλλιώς, (όπως μας είπε πρωτοκλασάτος υπουργός το μεσημέρι της  Κυριακής): "Θα αξιοποίησουμε την οικονομική βοήθεια που μας προτείνουν Ρωσία και Κίνα". Ο ίδιος υπουργός μας είπε ότι το 1,1 δισ. ευρώ από το ΤΧΣ δεν επρόκειτο για λάθος αλλά για τρίτη φάλαγγα του Σαμαρά για να έρθει σε δύσκολη θέση η Κυβέρνηση Τσίπρα.
Στις 7 το απόγευμα σήμερα στο Κυβερνητικό Συμβούλιο θα οριστικοποιηθούν τα προτεινόμενα μέτρα από εμάς και θα εγκριθούν οι "κόκκινες γραμμές".
Η Ελλλάδα θα επιμείνει στα μέτρα:
1. Της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, στο σχεδιασμό των αφορολόγητου ορίου στα 12.000 ευρώ και αλλαγή του ΕΝΦΙΑ, αφού πρώτα ρυθμιστούν οι πραγματικές αντικειμενικές αξίες που θα μειωθούν κατά 30%.
2. Μέτρα κατά της διαφθοράς. Και γι' αυτό το θέμα ζητούν τη βοήθεια της Γερμανίας για τις μίζες
3. Ανασυγκρότηση της Δημόσιας Διοίκησης, πάταξη της γραφειοκρατίας κτλ
4. Αλλαγές στη Δικαιοσύνη για την επίσπευση της απονομής Δικαίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του