ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΙ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΛΙΚΝΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ

kammenos4

Λυπούμαστε πολύ αλλά το ΜΑΚΕΛΕΙΟ διατηρεί κάθετα αντίθετες απόψεις με αυτές που εξέφρασε-προφανώς σε συννενόηση με τον κ.Τσίπρα-ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μέσα στο δρόμο και μπροστά από τους τσολιάδες και τις …Αμαλίες. Εν μέση οδώ. Στο πεζοδρόμιο ο αρχηγός των Στρατιωτικών, μοίρασε το Αιγαίο και αποδέχτηκε το προδοτικό “ανήκομεν εις τη Δύσιν” του γερο-Καραμανλή και του Αβέρωφ. Στα πρακτόρια της CIA και στους σφάχτες του Τελ -α-Βίβ.
Εκτιμούμε τον πατριώτη Πάνο Καμμένο(περισσότερο από όλους στην συγκυβέρνηση)και τον σεβόμαστε για τους αγώνες που έχει δώσει με την διαπλοκή.

Όμως όσα είπε μας βρίσκουν κατηγορηματικά αντίθετους. Για πολλούς λόγους.
Διαβάστε τι γράφουν και ΜΜΕ της ομογένειας:
‘Ετοιμος να… ”εκχωρήσει” και μέρος του εναέριου χώρου της Ελλάδας στο… Ισραήλ
Καμμένος και πάσης Ελλάδας: Με ”αέρια” (π.χ. φυσικά αέρια, όπως υποθαλάσσια ή ”πορδές”) κάνουμε πολιτική
Ομιλούν στην Ελλάδα γιά ”πλούσια κοτάσματα” φυσικού αέριου και πετρέλαιου. Ομιλούσε και η Κύπρος γιά ”πλούσια κοιτάσματα” στην ΑΟΖ της, αλλά οι έρευνες απόδειξαν το αντίθετο. Ο επικεφαλής του υπουργείου ”μίζας” γνωστού και ως ‘Αμυνας, μίλησε σε εκδήλωση-συνέδριο της Κυπριακής Ομοσπονδίας στη Νέα Υόρκη (28 Μαρτίου ’15) γιά επιθυμιτή ”συνεκμετάλλευση με τις ΗΠΑ των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου”. Υπάρχουν κοιτάσματα; Και αν ναι, πόσο… ασήμαντα είναι γιά τις ΗΠΑ, που έλυσαν το ενεργειακό τους χάρη στην… Αλάσκα και δεν έχουν καμία διάθεση να εμπλακούν στις διενέξεις Ελλάδας (που ούτε ΑΟΖ τολμά να ανακηρύξει) και Κύπρου με την Τουρκία; Σε ότι αφορά το Ισραήλ, ο υπουργός αναρωτήθηκε: ”Γιατί να μην δώσουμε εναέριο χώρο, αυτό που χρειάζεται το Ισραήλ από την Ελλάδα. Από το Ισραήλ στην Κύπρο και μέχρι την Κρήτη;”.
Σημ.: Θα ήταν χρήσιμο γιά την Ελλάδα, αν έγραφαν τις δημόσιες δηλώσεις του υπουργού ‘Αμυνας και αυτός να τις έκανε μετά διαβάζοντας το γραπτό κείμενο, ιδιαίτερα όταν ευρίσκεται εκτός Ελλάδας. Επειδή, όταν μιλά, πολλές φορές δεν σκέπτεται τι λέει και απλά…”ψεκάζει” ως ”ρωποπερπερήθρας”.

Κρίμα. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ. Κρατήστε λίγο και τα προσχήματα. Τους ανεξάρτητους Έλληνες πατριώτες τους ρωτήσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του