ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Όλο και περισσότερα στελέχη μιλούν πλέον για την ανάγκη μετεξέλιξης του ΠΑΣΟΚ και τη δημιουργία νέου φορέα, ως συνέχεια του κόμματος τους. Xθές, με παρέμβαση τους δύο στελέχη από την...
Κεντρική Μακεδονία υπογράμμισαν, μέσω κειμένου που έδωσαν στη δημοσιότητα, την ανάγκη δημιουργίας νέου, ενιαίου φορέα του δημοκρατικού σοσιαλισμού με την ανασύσταση της Δημοκρατικής Παράταξης.

Την πρωτοβουλία υπεγραφαν στελέχη του κόμματος, με την επωνυμία "δίκτυο Εγνατία", μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας Χρόνης Μακρίδης και ο Χρήστος Παπαστεργίου, μέλος της ΚΠΕ του κόμματος.Την προηγούμενη εβδομάδα άλλα πέντε νέα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν επίσης με κείμενο τους τη μετεξέλιξη του κόμματος και τη συμφωνία πάνω σε έναν οδικό χάρτη που θα οδηγήσει σε ένα συνέδριο του ευρύτερου χώρου και με τη συμμετοχή όλων.

Τη συγκεκριμένη παρέμβαση υπέγραφαν οι Βαλαβάνη Κατερίνα, Γιαννακοπούλου Νάντια, Δρούζιας Χρήστος, Κεφαλίδου Χαρά και Χάλαρης Μιχάλης.

Τέλος, δεν ήταν λίγα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, εκφράστηκαν υπέρ του εγχειρήματος της μετεξέλιξης, εκτιμώντας ότι μια τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να αποτελέσει τη λύση για την επιβίωση του κόμματος τους.

Μεταξύ αυτών, ο Γιώργος Φλωρίδης, ο οποίος παρενέβη και με αναλυτικό άρθρο του, ο Νάσος Αλευράς, η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο Νίκος Μπίστης, ο Γιάννης Τούντας, ο Γιάννης Μανιάτης και αρκετοί άλλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετές οργανώσεις πλέον προσανατολίζονται σε μια τέτοια κατεύθυνση και ετοιμάζονται να θέσουν το ζήτημα στο επικείμενο συνέδριο του Μαιου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του