ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ "ΑΛΥΣΟΔΕΣΑΝ" ΤΗΝ ΧΩΡΑ - Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Α.ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟ Κατατίθεται πρόταση για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο

Ερχεται η ώρα των Α.Σαμαρά, Γ.Παπανδρέου και Ε.Βενιζέλου: Πρόταση για τη συγκρότηση
εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο καταθέτει εντός της ημέρας ο ΣΥΡΙΖΑ. Η επιτροπή θα ερευνήσει το πώς η Ελλάδα έφτασε στο μνημόνιο, ενώ ανακοινώσεις αναμένονται αργότερα σήμερα.
Είναι άλλη μια προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης η οποία θα τηρηθεί στο πλαίσιο της απόδοσης ευθυνών σε αυτούς που ενέπλεξαν την χώρα και την οδήγησαν στις "αλυσίδες" του εθνοκτόνου Μνημόνιου.Φυσικά η πρόταση αναμένεται να τύχει της αποδοχής και των ΑΝΕΛ αλλά και του Λαϊκού ΣυνδέσμουΣυνεδριάζει αυτή την ώρα εκτάκτως το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα.Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος της συνεδρίασης είναι η επίσπευση νομοθετικού έργου, ώστε να πείσει η κυβέρνηση τους εταίρους για την πρόθεσή της να θεσμοθετήσει τις μεταρρυθμίσεις που υπόσχεται άμεσα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κυβέρνηση αναμένεται να καταθέσει πρόταση για διεξαγωγή εξεταστικής επιτροπής για την υπαγωγή της χώρας στο καθεστώς μνημονίου, ενώ για το θέμα αναμένεται να ακολουθήσουν δηλώσεις του γραμματέα της ΚΟ Χρήστου Μαντά.

Η συνεδρίαση, στην οποία συμμετέχουν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς, ο διευθυντής της ΚΟ Χρήστος Αθανασίου και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, Θανάσης Πετράκος και Όλγα Γεροβασίλη, πραγματοποιείται έπειτα από τις πληροφορίες ότι η ελληνική αποστολή στις Βρυξέλλες επιστρέφει στην Αθήνα χωρίς συμφωνία, μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με το Brussels Group.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του