Π.Καμμένος: "Έμπρακτη στήριξη της Κύπρου από την Ελλάδα"

«Δηλώνω απερίφραστα τη στήριξή μας στον κυπριακό ελληνισμό και στην εθνική του αγωνία για
μια ενωμένη μεγαλόνησο» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος από τη Νέα Υόρκη, όπου εκπροσωπεί την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, με αποκορύφωμα την αυριανή παρέλαση στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν.
«Είναι αμετακίνητη η θέση μας για διαρκή συνεργασία και πλήρη συντονισμό των δύο κυβερνήσεών μας σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του τομέα άμυνας και ασφάλειας» πρόσθεσε.


Σε γραπτό μήνυμά του, που διαβάστηκε από τον πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη Μάνο Κουμπαράκη σε εκδήλωση (σήμερα το πρωί, ώρα Ελλάδας) του Παμπάφιου Συνδέσμου Αμερικής με τιμώμενο πρόσωπο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της Κύπρου Νίκο Χριστοδουλίδη, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε, μεταξύ άλλων:

«Να είστε βέβαιοι πως η Ελλάδα, παρά τη δυσμενή δημοσιονομική συγκυρία, θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τόσο τις πρωτοβουλίες του απόδημου ελληνισμού όσο και την πατρογονική σας εστία, την Κυπριακή Δημοκρατία, στην προστασία της οποίας είναι αμετάκλητα δεσμευμένη. Τα αντανακλαστικά της φιλοπατρίας και της συλλογικής αξιοπρέπειας της ελλαδικής και ελληνοκυπριακής κοινωνίας βρίσκονται σε υψηλό βαθμό εγρήγορσης».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του