''Η ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ''...

«Η ρήξη με την Ευρώπη μπορεί να γίνει και μονόδρομος», σύμφωνα με τον βουλευτή ...
του ΣΥΡΙΖΑ και συνεργάτη του Παναγιώτη Λαφαζάνη, Στάθη Λεουτσάκο, ο οποίος σε δηλώσεις του το Σάββατο τόνισε πως οι εταίροι δανειστές θα πρέπει να επανεξετάσουν τη στάση τους «και να δώσουν ανάσα στη χώρα».
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό  Real FM και ερωτηθείς σχετικά με τη λίστα των μεταρρυθμίσεων που έστειλε η ελληνική κυβέρνηση στις Βρυξέλλες ο κ. Λεουτσάκος είπε χαρακτηριστικά πως αυτό που γίνεται από την κυβέρνηση «είναι μία συνεχής προσπάθεια να βρεθεί λύση» και συγκεκριμένα «μία λύση για τη χώρα και τον λαό μας».

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «η ρήξη με την Ευρώπη μπορεί να γίνει και μονόδρομος», αν και όπως διευκρίνισε, «δεν είναι η πρώτη επιλογή της κυβέρνησης».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του