Αιχμές Δ. Καμμένου κατά Τόσκα: Υπάρχει πολιτική ευθύνη





«Στα Εξάρχεια υπάρχει μια ανομία. Φαίνεται το κράτος να δείχνει μια ανοχή διότι δεν μπορεί να συλλαμβάνουμε τους πιο στυγνούς εγκληματίες και δεν μπορείς να βλέπεις τον άλλο να σου καίει το τρόλεϊ, να σπάει το συμβολαιογραφείο ή να δέρνει μια ακτιβίστρια. Όπως λένε και οι ίδιοι οι αστυνομικοί και αυτό που φαίνεται, δια της ατόπου απαγωγής από αυτά που είπα πριν, όπως λέμε και στα μαθηματικά, φαίνεται ότι δεν έχει δοθεί η κατάλληλη εντολή: “ Πηγαίνετε και μαντρώστε τους” », ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον Σκάι.

Στο ερώτημα αν έχει ευθύνη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σε όλα αυτά που περιέγραψε, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κυβερνητικός εταίρος απάντησε:

«Υπάρχει μια ευθύνη πολιτική, που τη έχω πει πολλές φορές και θα πρέπει να αναληφθεί και θα πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του