ΥΠΟΔΟΧΗ! Σήκωσαν τη σημαία της Χρυσής Αυγής στα Σφακιά...



Η Χρυσή Αυγή είχε προαναγγείλει την περιοδεία της στα Χανιά, όμως δεν είχε ανακοινώσει το ακριβές πρόγραμμα. Τελικώς, ο προορισμός τους ήταν τα Σφακιά. Και αν εμπιστευθούμε τις φωτογραφίες οι οποίες αναρτήθηκαν, αρκετοί Σφακιανοί τους υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες.
Στην περιοδεία συμμετείχαν οι βουλευτές Χρ. Παππάς, Η. Κασιδιάρης, Κ. Μπαρμπαρούσης και Ευάγγελος Καρακώστας ενώ σύμφωνα με δελτίο τύπου έτυχαν θερμής υποδοχής όχι μόνο στα Σφακιά αλλά και στα Χανιά.
Μάλιστα, αναρτήθηκαν και φωτογραφίες στις οποίες τα στελέχη της Χρυσής Αυγής με κάτοκους των Σφακίων φωτογραφίζονται με την ελληνική σημαία αλλά και τη σημαία της Χρυσής Αυγής.
Να σημειώσουμε ότι η περιοδεία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10/12 στο Ηράκλειο με ανοιχτή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Belvedere (Χερσόνησος).
Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι τα υψηλότερα ποσοστά της η Χρυσή Αυγή στην Κρήτη στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015 τα κατέγραψε στο Δήμο Σφακίων καθώς το 7,21% των ψηφοφόρων εμπιστεύτηκε την εκπροσώπησή του σε υποψηφίους της Χρυσής Αυγής. Η μαρτυρική Κάντανος, προσέφερε εκλογική δύναμη στο σύνδεσμο που άγγιξε το 5,47%. Στη Γαύδο καταγράφηκε το χαμηλότερο ποσοστό της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη.
Υπενθυμίζουμε ότι πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την περιοδεία της Χρυσής Αυγής στα Χανιά.
Δείτε τις φωτό από την περιοδεία στα Σφακιά:



Πηγή: http://agonaskritis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του