Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στη Λαμία Φθιώτιδας σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών



Στην κατοχή του ενός από τους δράστες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν – 113 – γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν, σήμερα (29-06-2012) το πρωί στη Λαμία Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, με την συνδρομή αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 27 και 21 ετών αντίστοιχα.
Σε βάρος τους εκκρεμούσαν τα από 21-05-2012 εντάλματα σύλληψης της κας Ανακρίτριας πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οργάνωσαν αστυνομική επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας διενήργησαν έρευνες, με την παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, στις οικίες των δραστών στη Λαμία, όπου τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.
 Επιπλέον στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (113) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λαμίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του