Κατέρριψαν μαχητικό της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας

Οι ένοπλες δυνάμεις της Συρίας κατέρριψαν μαχητικό της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας στην ανατολική Μεσόγειο ανέφερε το... γραφείο του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ανακοίνωσή του.
"Βάσει των πληροφοριών που συγκεντρώθηκαν από την αποτίμηση των αρμοδίων θεσμών και από τις κοινές επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης με τη Συρία, έγινε αντιληπτό ότι το αεροσκάφος μας καταρρίφθηκε από τη Συρία", ανέφερε η ανακοίνωση του γραφείου του Ερντογάν.
Η κυβέρνηση της Τουρκίας θα λάβει τις αποφάσεις της για την αντίδρασή της όσον αφορά το επεισόδιο όταν όλες οι λεπτομέρειες αποσαφηνιστούν, ανέφερε η ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά από μια δίωρη σύνοδο του ιδίου του τούρκου πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησής του και ανώτατων αξιωματικών των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων.
Η ανακοίνωση του γραφείου του Τούρκου πρωθυπουργού αναφέρει ακόμα ότι οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης για τους δύο αγνοούμενους χειριστές του αεροσκάφους F-4 της τουρκικής ΠΑ συνεχίζονται.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του