Στους 40 σήμερα ο υδράργυρος

ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ

Στους 40 σήμερα ο υδράργυροςΤους 39 και κατά τόπους στους 40 βαθμούς κελσίου θα αγγίξει σήμερα ο υδράργυρος, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Στα νότια πελάγη θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική- ανατολική Μακεδονία τη Θράκη και πιθανόν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά.
Στην Αττική, ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβητοί 3 με 4, πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες στα δυτικά δυτικοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 39 βαθμούς κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότεροι.
Στην Θεσσαλονίκη προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός. Από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένεται να αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχοπτώσεων το απόγευμα στα γύρω ορεινά. Τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά του νομού.
Στους 40 σήμερα ο υδράργυρος
Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς.
Αναλυτική πρόγνωση:
Μακεδονία, Θράκη
Kαιρός: αρχικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική- κεντρική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς στα υπόλοιπα ορεινά. Τα φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους στην ανατολική Μακεδονία να είναι ισχυρά και το βραδυ θα περιοριστούν στην κεντρική- ανατολική Μακεδονία.
Aνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 37 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Kαιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της ηπείρου και της δυτικής στερεάς.
Aνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα νοτια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 36 βαθμούς κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Kαιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Θεσσαλίας.
Aνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 στα νοτιά δυτικοί 5 με 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 39 και τοπικά 40 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Kαιρός: αίθριος.
Aνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νοτια πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 33 και στη Κρήτη έως 35 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Kαιρός: γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα νοτια.
Aνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς κελσίου.
Για αύριο Τετάρτη, αρχικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο και βαθμιαία στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την βόρεια Εύβοια και την ανατολική Στερεά, με βελτίωση από το απόγευμα.
Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και ενδέχεται να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και μετά το μεσημέρι στο Αιγαίο τοπικά 7 Μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του