ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Με  ιδιαίτερη  χαρά αλλά και συγκίνηση  η Ενορία του Ι.Ν Αγίου Νικολάου του Νέου Θηβών σας  πληροφορεί  ότι  διοργανώνει από 19 έως  22 Αυγούστου 2012 Προσκυνηματική Εκδρομή με σκοπό τον Πνευματικό και Πατριωτικό αναβαπτισμό μας. στην Βόρειο Ήπειρο με  Επίκεντρο τον Τάφο του Προφηταπόστολου και Εθναπόστολου του Γένους  μας Αγίου Κοσμά του Αιτωλού καθώς και τις πόλεις της Αλβανίας που συνδέονται με την Εθνική μας Ιστορία και τους Αγώνες για την Ανεξαρτησία μας.  Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Γέροντα Μητροπολίτη Βερατίου,Αυλώνος και Κανίνης κ.Ιγνάτιο .
Πληροφορίες, Πρόγραμμα  και δηλώσεις συμμετοχής στο γραφείο του Ι.Ναού και στο τηλ.2262024282 καθώς και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:www.inagiounikolaoutouneou.gr.
 Μία εκδρομή προσκύνημα.

Από τον Ι.Ναό μας
Θα χαρούμε πολύ να Σας έχουμε στην συντροφιά μας.
π. Ευάγγελος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του