Εξιχνιάσθηκε κλοπή σε βάρος 56χρονης ημεδαπής στη Θήβα


Εξιχνιάστηκε, στις 29-06-2012 το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, περίπτωση κλοπής σε βάρος 56χρονης ημεδαπής, που είχε διαπραχθεί από τέσσερις δράστες προ εικοσαήμερου πλησίον του οικισμού ROMA στο Πύρι Θηβών.
Ειδικότερα, το βράδυ της 09-06-2012, οι δράστες, εκμεταλλευόμενοι ολιγόλεπτη στάση της 56χρονης στην ανωτέρω περιοχή, αφαίρεσαν από το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητό της μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, δύο πιστωτικές κάρτες τραπεζών και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα.
Στο πλαίσιο των αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι δράστες της ανωτέρω κλοπής είναι τέσσερις (4) ημεδαποί ROMA, ηλικίας 29, 25, 15 και 14 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής, η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.
Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του