ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση Δήμου Θηβαίων

Σας κοινοποιούμε την υπ’ αριθ. πρωτ. 18074/29-6-2012 πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Θηβαίων, η  θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων αυτού (Παλαιό Δημαρχείο-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) την 4 του μηνός ΙΟΥΛΙΟΥ 2012, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 19:30 σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης,  για ενημέρωσή σας : 

1.         Αποδοχή της απόφασης ένταξης της πράξης με τίτλο : «Ανάπλαση πεζόδρομου οδού Επαμεινώνδα Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 05 «Αειφόρος Ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στη Στερεά Ελλάδα» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα - Ήπειρος 2007-2013».

2.         Έγκριση Κανονισμού Κοινοχρήστων Χώρων.

3.         Λήψη απόφασης για τον Καθορισμό των Τελών Χρήσης Κοινοχρήστων Χώρων.

4.         Έγκριση χορήγησης αδειών εκμετάλλευσης περιπτέρων.

5.         Καθορισμός χώρου στάθμευσης των οχημάτων των κατόχων αδειών ΤΑΞΙ με έδρα το Καπαρέλλι.

6.         Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Θηβαίων στην Επιτροπή καταλληλότητας στέγασης σχολικών μονάδων.

7.         Έγκριση της υπ’αριθ. 2/2012 απόφασης του Τοπ.Σ/λίου της Τοπ.Κοινότητας Ξηρονομής περί παραχώρησης χώρου στο Σύλλογο Ξηρονομαίων.

8.         Διαγραφή βεβαιωμένων εσόδων από καταλόγους ύδρευσης της Δ.Ε. Θίσβης Δ.Θηβαίων.

9.         Καθορισμός επιδόματος υπαλλήλων ΟΤΑ πρώτου βαθμού του Κράτους, εκ των εσόδων από τα παράβολα για τη χορήγηση και ανανέωση των αδειών διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών που εισπράχθηκαν κατά τα έτη 2009-2010 του Δήμου Θηβαίων.

10.     Καθορισμός επιδόματος υπαλλήλων ΟΤΑ πρώτου βαθμού του Κράτους, εκ των εσόδων από τα παράβολα για τη χορήγηση και ανανέωση των αδειών διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών που εισπράχθηκαν κατά το έτος 2010 της Δημοτικής Ενότητας Βαγίων του Δήμου Θηβαίων.

11.     Καθορισμός επιδόματος υπαλλήλου ΟΤΑ πρώτου βαθμού του Κράτους, εκ των εσόδων από τα παράβολα για τη χορήγηση και ανανέωση των αδειών διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών που εισπράχθηκαν κατά τα έτη 2009-2010 της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών του Δήμου Θηβαίων.


12.     Λήψη απόφασης για την παράταση εργασιών για το έργο : «Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Αγ.Τριάδα».

13.     Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή Λαϊκών Αγορών στον κ. Σεραφείμ Κατσέλη του Κων/νου, κάτοικο Τ.Κ. Νεοχωρακίου του Δ.Θηβαίων.

14.     Λήψη απόφασης για την απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού Αντιγόνης σε μήκος 2,5 μέτρων μπροστά από την είσοδο – έξοδο παρόδιας ιδιοκτησίας του κ. Αναδιώτη Λουκά (σχετ. η υπ’αριθ. 59/2012 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).


                                                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                       ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                                   ΑΘ.ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του