Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Στο Ίντερνετ αναρτήθηκαν οι βαθμοί των υποψηφίων
στις Πανελλαδικές


Μέσω του Ίντερνετ, οι υποψήφιοι για εισαγωγή στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ από τα Γενικά Λύκεια και τα ΕΠΑΛ-Β μπορούν, από το μεσημέρι, να δουν τις βαθμολογίες που πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Η πρόσβαση στα στοιχεία γίνεται πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Οι βαθμολογίες αναρτώνται και σε όλα τα λύκεια της χώρας.
Σύντομα, αναμένεται να ολοκληρωθούν στο υπουργείο οι διαδικασίες επεξεργασίας προφορικών- γραπτών βαθμών, ώστε να γίνει ο υπολογισμός του γενικού βαθμού πρόσβασης στις σχολές και τα τμήματα όλων όσων έλαβαν μέρος στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.
Οι σχετικοί πίνακες θα αποσταλούν στις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για να προωθηθούν στα λύκεια και να
εκδοθούν οι σχετικές βεβαιώσεις πρόσβασης, ενώ αναμένεται να εκδοθούν τα αποτελέσματα απόλυσης.
Εντός των ημερών, τέλος αναμένεται να δημοσιοποιηθούν και τα στατιστικά στοιχεία των γραπτών επιδόσεων για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων.
Υπενθυμίζεται, ότι ήδη «τρέχει» η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων για τη συμμετοχή στην επιλογή για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η προθεσμία λήγει στις 5 Ιουλίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του