ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΔΑ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ


Ένα μεγάλο έργο που θα αναβαθμίσει περιβαλλοντικά τον Δήμο Αλιάρτου δημοπρατείται στις 24-7-2012.
Το έργο αφορά την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ (χωματερών) του Δήμου, στο Μάζι, στις Θεσπιές και στο Νεοχώρι και είναι προϋπολογισμού 1.107.000 Ευρώ με ΦΠΑ.
Η Πράξη εντάχθηκε για χρηματοδότηση  στον Άξονα Προτεραιότητας "04 - Προστασία Εδαφικών Συστημάτων-Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων" του Ε.Π. "Περιβάλλον - Αειφόρος Ανάπτυξη" στις 8-12-2011 και με  ταχύτατες διαδικασίες που αφορούσαν την εκπόνηση των μελετών, τις εγκρίσεις περιβαλλοντικών όρων και όλων των άλλων ,απαραίτητων ενεργειών ,σήμερα είμαστε σε θέση να το δημοπρατούμε.
Το έργο αυτό θα συμβάλλει στην περιβαλλοντική αποκατάσταση των περιοχών αυτών, στην προστασία των υδάτων, αλλά και στην αισθητική βελτίωση του Δήμου μας. Επίσης θα αποτρέψει την επιβολή προστίμων που θα επιβαρύνουν τον δημότη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του