ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΗΒΑΣ: Κατάργηση Κοινοτικών έργων


Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών με αφορμή την πρόβλεψη τους εδώ και αρκετά χρόνια  για  δρομολογούμενο  αποκλεισμό της Βοιωτίας από κοινοτικά προγράμματα λόγω του υψηλού δείκτη Α.Ε.Π. , δικαιώθηκαν αφού επαληθευτήκαν οι δυσοίωνες αυτές εξελίξεις .
Ο λόγος που διαμαρτυρόμαστε τα τελευταία χρόνια ως Εμπορικός Σύλλογος  με  την σύμφωνη γνώμη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας  είναι ότι ο δείκτης Α.Ε.Π. παρουσιάζει  τη Βοιωτία ως τόπο ευημερίας .
Ο δείκτης  αυτός δεν αντιπροσωπεύει  την πραγματικότητα καθώς  δεν λαμβάνει υπ΄όψιν του :
Το υψηλό ποσοστό  ανεργίας που πλήττει την περιοχή μας
Την λειτουργία βιομηχανιών  στην περιοχή μας με  έδρα την Αθήνα που ο κύκλος εργασιών τους προσμετράτε στην Βοιωτία.
 Τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες  της περιοχής μας.
Τα  προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Εμπορικός κόσμος , η περιφέρεια , αλλά και ο Δήμος μας, με τον αποκλεισμό  από κοινοτικά προγράμματα όπως Βοήθεια στο σπίτι , απομόνωση των επιχειρήσεων από επιδοτήσεις , καθιστούν επιτακτική ανάγκη την άμεση παρέμβαση των Βουλευτών Βοιωτίας για την εξεύρεση λύσης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του