Δέσμευση υπουργού για το γραφείο του ΟΑΕΕ στο Αλιβέρι

Κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης-Αλιβερίου.
Την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε η κατάργηση του γραφείου του ΟΑΕΕ ( πρώην ΤΕΒΕ) στο Αλιβέρι και ενώ η Διοίκηση του Οργανισμού είχε δώσει εντολή στο γραφείο ΟΑΕΕ Αλιβερίου να έχει ολοκληρώσει μέχρι τις 30 Ιουνίου την μετεγκατάσταση του στη Χαλκίδα.
Το πρωί της Δευτέρας 25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης-Αλιβερίου, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για δυναμικές κινητοποιήσεις.
Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν και οι βουλευτές Βαγγέλης Αποστόλου (ΣΥΡΙΖΑ) και Νίκος Μίχος (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) οι οποίοι εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στις θέσεις του Δήμου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, καθοριστική παρέμβαση έκανε ο βουλευτής της ΝΔ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, με αποτέλεσμα στη διάρκεια της συνεδρίασης να γίνει τηλεφωνική επαφή του Δήμαρχου με τον υπουργό Εργασίας.
Καρπός της επαφής αυτής ήταν η ρητή τηλεφωνική δέσμευση του Υπουργού προς το Δήμαρχο ότι αναστέλλεται η μεταστέγαση και το θέμα θα εξετασθεί συνολικά στο μέλλον, στα πλαίσια της γενικότερης μεταρρύθμισης του ΟΑΕΕ.
Κατόπιν αυτής της εξέλιξης έγινε ομόφωνα δεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο η εισήγηση του Δήμαρχου να ανασταλούν οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις, αλλά ο Δήμος να βρίσκεται σε συνεχή επιφυλακή, προκειμένου να προλάβει δυσάρεστες εξελίξεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του