ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ 77ΧΡΟΝΟ ΟΦΕΙΛΕΤΗ. ΤΟΝ ΕΘΕΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ.



100 7237
Την κατ' οίκον έκτιση της ποινής του που είχε επιβληθεί, αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πατρών για έναν 77χρονο πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο σε εταιρεία που καταδικάστηκε για χρέη προς το δημόσιο.
Πρόκειται για την πρώτη απόφαση που εκδίδεται στην Πάτρα για κατ' οίκον περιορισμό και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες. Το Συμβούλιο δέχθηκε την αίτηση του 77χρονου για περαιτέρω μετατροπή της ποινής φυλάκισής του 14 μηνών, σε κατ' οίκον περιορισμό με υποχρέωση εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα μία φορά το μήνα. (Dete.gr)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του