Kαρχιμάκης (λίγο πριν το κόμμα)> Ξεκίνα από τα δικά σου ρουσφετολογικά κάστρα παραληρηματικέ πρωθυπουργέ!





"Πρόσκληση - πρόκληση" στον πρωθυπουργό απευθύνει με σχόλιό του ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ζητώντας του να ξεκινήσει τις αλλαγές στο δημόσιο από το μουσείο της Ακρόπολης, όπου «έχουν διοριστεί ψηφοφόροι του». 

«Το κάστρο των βολεμένων, που έμεινε άθικτο κ.πρωθυπουργέ, είναι το μουσείο της Ακρόπολης, και όχι μόνο, που τους κουβαλούσες με λεωφορεία για να τους εγκαταστήσεις. ΞΕΚΙΝΑ λοιπόν, παραληρηματικέ πρωθυπουργέ, απο τα δικά σου ρουσφετολογικά κάστρα, αντι να υποκρίνεσαι... Ο τσαμπουκάς σου αυτη τη φορά δεν θα περάσει. Τέλος στις ασέβειές σου και στις πολιτικές σου απρέπειες...», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Καρχιμάκης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του