ΦΙΛΑΝΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ



PRODOTESΈχουν βγάλει τη γλώσσα, έχουν γονατίσει σε άθλιες επικύψεις και φιλάνε κατουρημένες ποδιές για ένα υπουργείο. Της κακομοίρας με νταβατζήδες και παρελκόμενα για έναν θώκο. Οι γνωστοί επιχειρηματίες που έχουν μοιράσει την τράπουλα, με την ενίσχυση επιρροών από ξένους επενδυτές και τραπεζίτες, έχουν πλησιάσει συγκεκριμένα πρόσωπα και πιέζουν τους ομότιμους εταίρους, για να τους υπουργοποιήσουν. Μυρωδιά κομματικού στάβλου και πολιτικής καμαρίλας.
Κάποιες πληροφορίες λένε ότι τα δύο "κατακάθια" της συγκυβέρνησης, συναντηθήκανε την Κυριακή στην πρωθυπουργική κατοικία στην Κηφισιά, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται, καθώς είχε συμφωνηθεί να μην ανακοινωθεί ούτε ο χρόνος, ούτε ο τόπος της συνάντησης. Παράλληλα τα επιτελεία των δυο κομμάτων επεξεργάζονταν τα βασικά σημεία της πολυσέλιδης προγραμματικής συμφωνίας, ώστε να υπάρξει ένα κοινό πλαίσιο.

Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης, αναμένεται να «κλειδώσει» σήμερα και πριν την ανακοίνωσή της θα γίνει και επίσημη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ στο Μέγαρο Μαξίμου. Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, προγραμματίζεται για αύριο Τρίτη, ενώ πιθανότατα μετά θα συνεδριάσει και το πρώτο υπουργικό συμβούλιο με τη νέα του σύνθεση.
Αυτά διαδίδουν τα γιουσουφάκια του Μαξίμου και οι τελειωμένοι της Ιπποκράτους που προδίδοντας τον Κουβέλη, έγιναν νοματέοι.
Εμείς ονόματα δεν θα δώσουμε. Ας τα δώσουν όσοι νομίζουν ότι ξέρουν ή σε όσους παίρνουν τηλέφωνα και τους λένε τι και για ποιους θα γράψουν μια καλή κουβέντα. Σκηνικό Βυζαντίου πριν από την άλωση. Σαπίλα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του