ΝΕΑ ΑΦΙΣΑ ΚΩΜΩΔΙΑ: Η ΜΕΡΚΕΛ ΩΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


AGGELAMERKELAFISA
Προκαλεί και πάλι το Economist με μια αφίσα η οποία καλεί τους αναγνώστες να πάρουν θέση για την κρίση στην Ευρωζώνη και τον ρόλο της Γερμανίας ενώ απεικονίζει ως άγγελο την Άνγκελα Μέρκελ.
Η αφίσα έχει τον τίτλο ''Η Γερμανία σώζει την Ευρώπη'' και αναπτύσσει σε τρία σημεία το σκεπτικό:
1) Η Γερμανία ξόδεψε πάνω από 100 δισεκατομμύρια ευρώ για τη διάσωση της Ελλάδας, της Πορτογαλίας, της Ιρλανδίας, της Ισπανίας και της Κύπρου.
2) Η Γερμανία έχει τα χρήματα για να κάνει αυτές τις διασώσεις χάρη στη σκληρή δουλειά των Γερμανών. Η Γερμανία έχει σημειώσει τη διπλάσια ανάπτυξη από όλες τις άλλες χώρες από τότε που δημιουργήθηκε το ευρώ.
3) Οι χώρες με αργή ανάπτυξη αλλάζουν τις αρτηριοσκληρωτικές οικονομίες τους κυρίως χάρη στην πίεση της Γερμανίας.
Στη συνέχεια το βρετανικό περιοδικό καλεί τους αναγνώστες να πάρουν θέση στη δημόσια συζήτηση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του