Αντάρτικο Παπανδρεϊκών στην συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Αντάρτικο Παπανδρεϊκών στην συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
Ιστορικό λάθος καταλογίζουν στον Βενιζέλο

Αντιμέτωπος με ένα ισχυρό "αντάρτικο" από στελέχη και Παπανδρεϊκούς βουλευτές θα βρεθεί το επόμενο διάστημα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του “Newsbomb.gr”.
Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζει ήδη διασπαστική κίνηση με στελέχη και βουλευτές του περιβάλλοντός του μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Στο παπανδρεϊκό στρατόπεδο έχουν ήδη έτοιμη την ιδεολογικοπολιτική πλατφόρμα της νέας κίνησης που ετοιμάζουν και η οποία θα αποτελέσει το ορόσημο για την οριστική διάσπαση στο ΠΑΣΟΚ. Η επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στο πολιτικό προσκήνιο θα γίνει. Και ο Παπανδρέου θα επαγγελθεί ότι μόνο αυτός είναι σε θέση να εξασφαλίσει την ιδεολογική καθαρότητα του γνήσιου ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε ήδη Παπανδρεϊκά στελέχη στέλνουν στο παρασκήνιο μήνυμα ότι "το παρόν ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και της συγκυβέρνησης με τη ΝΔ, είναι ένα γιαλατζί-ΠΑΣΟΚ, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το αληθινό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου".
Η πρώτη διασπαστική κίνηση αναμένεται να γίνει στα μέσα καλοκαιριού με στελέχη του ΠΑΣΟΚ να δηλώνουν την αντίθεσή τους στην απόφαση Βενιζέλου για την ιστορική συγκυβέρνηση με τη ΝΔ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του