ΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ!


fortigo
Το περιστατικό συνέβη προχτές το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Οι δύο εν διαστάσει σύζυγοι είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό την ώρα που ο άντρας βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο και η γυναίκα έξω από αυτό, από την μεριά του παραθύρου του οδηγού.
Εκείνη, σύμφωνα με πληροφορίες, ακουμπούσε τα χέρια της στο παράθυρο την ώρα της συνομιλίας τους. Σε κάποια στιγμή, τα πράγματα έγιναν πιο έντονα και ο σύζυγος πάνω στα νεύρα του πάτησε το γκάζι του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να εγκλωβιστεί και να την παρασύρει για αρκετά μέτρα.
Ο 46χρονος μετέφερε αρχικά τη γυναίκα στο Κέντρο Υγείας Ζαγκλιβερίου και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας.
Ο καβγάς εκτιμάται ότι ξέσπασε με αφορμή την απόφαση του άντρα να πάρει από την 45χρονη γυναίκα το ανήλικο παιδί τους. Όπως έγινε γνωστό, αφού επιβίβασε το παιδί στο φορτηγό, έβαλε μπροστά το όχημα, παρασύροντας -τουλάχιστον δέκα μέτρα- την 45χρονη, που προσπάθησε να εμποδίσει την φυγή τους. (Seleo.gr)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του