ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ.

Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
οι εκλογές είναι ''καταστροφή'' μόνο για τις Xούντες. Στις Dημοκρατίες όλα τα αδιέξοδα λύνονται μ' αυτόν και μόνο τον τρόπο. Με την προσφυγή στη λα'ι'κή ετυμηγορία. Κι αυτήν την ώρα βρισκόμαστε μπροστά σ' ένα... απόλυτο (πολιτικό) αδιέξοδο. 
Εκτός κι αν πρόκειται για μία ακόμα θεατρική παράσταση (υψηλών απαιτήσεων) των εταίρων, που κι έτσι να είναι, πάλι απαιτούνται εκλογές για να απαλλαγούμε από τους θεατρίνους που αντί να κυβερνούν ανεβάζουν μονόπρακτα.
Ευχαριστώ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του