ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΙ – ΑΥΡΙΟ ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΨΗ



ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ
ERTSINENOISHΗ σύσκεψη των τριών αρχηγών, θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί αύριο στις 20.30 δήλωσε η κ. Βενιζέλος πριν από λίγα λεπτά ενώ πρόσθεσε: « Κρίνονται πολλά κρίσιμα θέματα ταυτόχρονα. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι οι στάση μας διαπνέεται από ισχυρό αίσθημα κοινωνικής και εθνικής ευθύνης. Και ότι έχω πει δημόσια, αυτά λέω και κατά την διάρκεια της σύσκεψης. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αξιόπιστα ζητήματα της δικαιοσύνης και της νομιμότητας, ζητήματα που αφορούν ένα θεσμό πολύ μεγάλης σημασίας που είναι η δημόσια Ραδιοτηλεόραση και βεβαίως η συζήτησή μας αφορά την επαναθεμελίωση της ίδιας ύπαρξης της Κυβέρνησης.
Ο Ελληνικός λαός δεν θέλει εκλογές αλλά σταθερότητα, θέλει μια κυβέρνηση γνήσια τρικομματικής συνεργασίας, που αφουγκράζεται τις αγωνίες του λαού, μια κυβέρνηση που λειτουργεί αποτελεσματικά!

Έχει μεγάλη σημασία να υπάρξει μια συμφωνία η οποία θα διασφαλίσει την άμεση επαναλειτουργία της ραδιοτηλεόρασης σε όλες της συχνότητές της και θα δίνει μια νέα ώθηση στη Κυβέρνηση και με κανόνες που θα τηρούνται.
Θα παρουσιάσω λεπτομερώς τη φάση στην οποία βρισκόμαστε αύριο στη συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ στις 17.00 το απόγευμα, έτσι ώστε να εμφανιστώ στη σύσκεψη στις 20.30 το βράδυ, γνωρίζοντας και τη γνώμη των υπόλοιπων».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του