ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ... Ακόμα και ο Κ.Παπούλιας τώρα "τα γυρίζει" και ζητεί να ανοίξει άμεσα η ΕΡΤ!


Σε μυθική πολιτική γκάφα εξελίσσεται το κλείσιμο της ΕΡΤ, αφού ακόμα και ο "Ναι, σε όλα", πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος και υπέγραψε την
περασμένη Τρίτη την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία η κυβέρνηση έβαλε λουκέτο στην ΕΡΤ, με παρέμβασή του ζητά να γίνει η αναδιάρθρωση της ΕΡΤ με το κρατικό κανάλι ανοιχτό!
Μάλιστα, στις αιτιάσεις του κ.Τσίπρα που τον επισκέφθηκε στο προεδρικό Μέγαρο και του είπε ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν είναι κλητήρας να υπογράφει αποφάσεις, ο Κάρολος Παπούλιας είχε απαντήσει ότι δεν έχει καμία δυνατότητα παρέμβασης.
Πριν από λίγο πηγές της Προεδρίας διέρρεαν ότι "Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θεωρεί ότι η αναδιάρθρωση της ΕΡΤ μπορεί να γίνει με την κρατική τηλεόραση εν λειτουργία «και αυτό πρέπει να γίνει το ταχύτερο»".
Είναι το δεύτερο μεγάλο "χαστούκι" που δέχεται η κυβέρνηση μέσα σε μία ημέρα για το θέμα, μετά την πρωτοφανή δήλωση της Γαλλίδα υπουργού Πολιτισμού ότι «Το μήνυμα αυτό είναι φοβερό. Το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι μια τραγωδία για τη δημοκρατία και σύμβολο της κατρακύλας ορισμένων».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του