AYTA EINAI TA ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ. ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΜΕ...



matΤα ίδια σκουλήκια που έλεγαν ότι το ΔΝΤ "είναι θρίαμβος, σωτηρία και ευλογία", λένε τώρα πως ήταν "Λάθος, καταστροφικό πείραμα κλπ". Όχι λεβέντες...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΛΑΘΟΣ, ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ "ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ", ΟΥΤΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ "ΚΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ".
Ήταν η μεγαλύτερη απάτη, η μεγαλύτερη κλοπή της ιστορίας. Τέτοιο οργανωμένο έγκλημα, δεν έχει προηγούμενο. Πλιάτσικο στα δημόσια ταμεία, πλιάτσικο στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, στην ιδιωτική και δημόσια περιουσία που συνεχίζεται ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. Όπως αποκαλύπταμε 3,5 χρόνια πριν. Πριν τα μνημόνια και την παραδοχή της έλευσης του ΔΝΤ.
Τα τσιτάτα περί "λάθους", "μας έκαναν πειραματόζωο", "μας διέλυσαν για να σωθεί η ευρωζώνη" είναι το κατευναστικό για να το βουλώσουν οι κουτόφραγκοι και να συνεχίζουν να ενημερώνονται από τον Καμπουράκη ενώ το έγκλημα συνεχίζεται.
Δεν έχει προηγούμενο αυτή η επίθεση, από την οργανωμένη συμμορία που έφερε στην εξουσία τον Παπανδρέου και οργάνωσε το μνημόνιο καταστρατηγώντας εθνικό και ευρωπαϊκό δίκαιο.
Δεν είναι δυνατόν τα ίδια κανάλια που μεταδίδουν τα περί "λάθους", την ίδια στιγμή να αποκαλύπτουν οτι "θα μειωθούν και άλλο οι συντάξεις"! Δηλαδή τα δεδουλευμένα, η στοιχειοθετημένη απαίτηση του πολιτη, απλώς ληστεύεται.

Τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, των νοσοκομείων, των πανεπιστημίων και των ΝΠΔΔ έγιναν "τοξικά ομόλογα" παρανόμως, "κουρεύτηκαν" και έπειτα οι γαμπροί της Κλίντον που τα αγόραζαν κουρεμένα, ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ, αφού το κράτος "αποφάσισε" να τα αγοράσει σε πενταπλάσια τιμή, ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ!
Και δεν θα σταματήσουν να μας ληστεύουν. Δεν θα σταματήσουν να ρημάζουν την χώρα. Δεν θα σταματήσουν οι επίορκοι – αχυράνθρωποι πολιτικοί να προδίδουν, εγκλωβισμένοι στις βαλίτσες του Καραβέλα, της ΜΑΝ και των μεγαλοεργολάβων.
Η μετατροπή του πραγματικού πλούτου σε χρηματοπιστωτικό προϊόν, κάνει την εξαϋλωση του ευκολότερη και την επεξήγηση της ληστείας στον κόσμο που δεν γνωρίζει το χρηματοπιστωτικό σύστημα, εξαιρετικά δύσκολη. Όπως είδαμε με το σκάνδαλο των CDS. Φανταστείτε ότι το κάθε ασφάλιστρο κινδύνου είναι μία έκδοση δεκάδων σελίδων που ελάχιστοι στον κόσμο μπορούσαν να "κατανοήσουν". Όπως ακριβώς κάθε μόχλευση των δομημένων ομολόγων της Lehman που παρέσυρε ακόμα και τους "γκουρού" στην καρδιά της ελεύθερης οικονομίας. Πόσο μάλλον τον απλό ψηφοφόρο που άκουγε για τις "κακές αγορές" από τα αδίστακτα λαμόγια.
Δεν θα σταματήσουν μέχρι η χώρα να καταρρεύσει και να φτάσει ακόμα και στον εθνικό ακρωτηριασμό. Μόνον εμείς μπορούμε να τους σταματήσουμε. Και πρέπει να το κάνουμε τάχιστα. Είναι βέβαια μια εγκληματική συμμορία που θα μεταχειριστεί όλα τα όπλα, όπως το απέδειξε με τις κινητοποιήσεις των αγανακτισμένων και τις εφόδους των παρακρατικών που τις διέλυσαν. Όπως το απέδειξε με τον εμπρησμό της Μαρφίν στο ξεκίνημα των κινητοποιήσεων για να αναχαιτιστεί ο κόσμος και να δαιμονοποιηθούν οι αντιδράσεις.
Οι επόμενες κινήσεις θα πρέπει να είναι άκρως προσεκτικές, διότι οι Κόνδορες είναι ακροβολισμένοι και οι Κεμαλοναζί έτοιμοι. Μακάρι να αφυπνισθεί ο κόσμος και να υπάρξει πολιτική αντίδραση. Αλλιώς...
 ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ :Το κείμενο από το olympia.gr. Από τα λίγα μέσα του διαδικτύου που κράτησαν από την πρώτη στιγμή αντιμνημονιακή σημαία. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ εδώ και τρία χρόνια σαν εκπομπή και σαν site από πέρσι τον Φλεβάρη, έδωσε επίσης μάχη με κόστος. Μας έκοψαν την εκπομπή και προσπάθησαν να μας υποβιβάσουν σαν αντικαθεστωτικούς, λόγω συμφερόντων. Ανοίξτε σήμερα τις κάποτε μνημονιακές σελίδες του internet για να διαπιστώσετε πως κάποια κωλόπαιδα της ξεπουλημένης δημοσιογραφίας, το γύρισαν τώρα και προβάλλουν τις απόψεις περί λάθους.
Λυπούμαστε αλλά ήρθε η ώρα να ξεμπροστιάσουμε με ονοματεπώνυμο τους τσεπωμένους από την κυβέρνηση Σαμαρά και Παπανδρέου εκδοτικούς και συστημικούς "κωλομπαράδες". Ονόματα. Και επώνυμα. Όταν εμείς παλεύαμε να κατεβάσουμε το κόσμο στα πεζοδρόμια από το KONTRA αυτοί μας ρουφιάνευαν στους Πεταλωτήδες και στους Παπουτσήδες και μας τσάκιζαν στα πρόστιμα αφού πρώτα είχαν πατήσει το κόσμο κάτω από το ξύλο και τα χημικά. Δεν τα ξεχάσαμε και όταν γυρίσουμε είναι σίγουρο ότι θα τους γ@@@σουμε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του