Καλή συνέχεια συνέλληνες και.. καλή δύναμη!


Το 24GR σας αποχαιρετά.

4 χρόνια καθημερινή ενημέρωση, με αποκαλύψεις και σκληρή γλώσσα για το σάπιο και ελεεινό πολιτικό σύστημα, έκαναν το 24GR να είναι ένα από τα πιο γνωστά και δυναμικά Ελληνικά blog.

Ποτέ δεν υποκύψαμε σε απειλές που δεχόμασταν, ποτέ δεν λογαριάσαμε τα διάφορα λαμόγια που μας έταξαν λαγούς με πετραχήλια για ν' αλλάξουμε στάση και τρόπο λειτουργίας.

Αυτοί ήμασταν, αυτοί παραμείναμε μέχρι το τέλος. Αληθινοί για όλους εσάς, δυσάρεστοι για το σύστημα και τους δωσίλογους που το υπηρετούν.

Ευχαριστούμε όλες & όλους που ήσασταν στο πλάι μας όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Θεός να σας έχει καλά...

Καλή δύναμη συνέλληνες, και καλή λευτεριά!





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του