ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ


Μία απρόσμενη συνάντηση περίμενε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην αυλή τηςΜονής Ξενοφώντος, τελευταίο σταθμό στην επίσκεψή του στην Αθωνική Πολιτεία. Κατά τη διάρκεια σύντομης βόλτας στην...
αυλή της Μονής το απόγευμα της Παρασκευής, τον κ.τσίπρα πλησίασαν επισκέπτες από την Γερμανία εκφράζοντας την επιθυμία να τον γνωρίσουν, σύμφωνα με το amen.gr.
Ανάμεσά τους ήταν ο υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας Φράντζ Πσίρερ, ο πρώην υπουργός Προεδρίας του ίδιου κρατιδίου Ζίγκφριντ Σνάιντερ, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Γκίζικε & Ντέβριεν» που τυπώνει το Ευρώ, κ.Βάλτερ Σλίμπους και ο ομογενής κ.Σταματόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Μονάχου.
Η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγιο Ορος ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 9.30 το πρωί του Σαββάτου, όταν και επιβιβάστηκε σε σκάφος του Λιμενικού για να επιστρέψει, από το λιμανάκι της Μονής Ξενοφώντος.
Νωρίτερα, ο κ.Τσίπρας και οι συνεργάτες του παρακολούθησαν την πρωινή Λειτουργία και αμέσως μετά παρακάθισαν στην τράπεζα και γευμάτισαν μαζί με τους μοναχούς.
Τον κ. Τσίπρα και τη συνοδεία του αποχαιρέτισαν ο ηγούμενος της μονής Αλέξιος και οι μοναχοί.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του