ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ: «Σύνταξη Φορολογικών Δηλώσεων 2011 & λοιπές φορολογικές αλλαγές»


Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Λογιστών Λιβαδειάς, διοργανώνουν φορολογικό σεμινάριο, με θέμα «Σύνταξη Φορολογικών Δηλώσεων 2011 & λοιπές φορολογικές αλλαγές».
Το σεμινάριο θα διαπραγματευθεί, με τρόπο αναλυτικό και έγκυρο, τις πολύ σημαντικές αλλαγές στην φορολογία εισοδήματος καθώς και άλλες φορολογικές αλλαγές.
Το Σεμινάριο, διάρκειας 5 ωρών, θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά) την
Πέμπτη 8 Μαρτίου και ώρες 17.00 – 22.00
Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι οι κ. Κορομηλάς Γεώργιος
και κ. Αλωνιάτης Απόστολος
Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε την τιμή να προσκαλέσουμε όλους τους λογιστές, όλα τα μέλη της βοιωτικής επιχειρηματικής κοινότητας καθώς και τα στελέχη των λογιστηρίων τους, ώστε να επιτευχθεί η αποτελεσματική τους ενημέρωση.
Για τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και τα μέλη του Συλλόγου Λογιστών Λιβαδειάς, με απαραίτητη προϋπόθεση, την ταμειακή τους ενημερότητα, η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν
με τον κ. Βασίλειο Παπαλάμπρο τηλ. 6936672361
και τον Αλέξανδρο Μητά τηλ. 6932378709
Με συναδελφικούς χαιρετισμού

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας


Παναγιώτης Αγνιάδης


Ο Πρόεδρος του Σύλλογου Λογιστων Λιβαδειάς


Βασίλειος Παπαλάμπρος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του