Συνελήφθη ο δράστης που πυροβόλησε οπαδό του Παναθηναϊκού





Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι εξιχνίασε την υπόθεση, στην οποίο Ρομά πυροβόλησε οπαδό του Παναθηναϊκού. Φίλοι των «πράσινων» ταξίδευαν στη Λειβαδιά στις 4 Φεβρουαρίου και μετά από συμπλοκή με ομάδα Ρομά, ένας 34χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε με κυνηγητικό όπλο 28χρονο φίλο του Παναθηναϊκού. Εις βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και οπλοχρησία.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:
«Εξιχνιάσθηκε προχθές (26-02-2012), από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, η υπόθεση πυροβολισμού εναντίον φιλάθλων ποδοσφαιρικής ομάδας, που έγινε την 04-02-2012 το μεσημέρι στο Πυρί Θηβών.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου ημεδαπού ROMA, καθώς ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης που πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο και τραυμάτισε τον 28χρονο φίλαθλο.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της 04-02-2012 στην περιοχή του Πυρίου Θηβών, έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ ημεδαπών ROMA και διερχομένων, με τα οχήματά τους, φιλάθλων ποδοσφαιρικής ομάδας, οι οποίοι κατευθύνονταν προς Λιβαδειά.


Υπήρξε εκατέρωθεν ρίψη αντικειμένων και ο 34χρονος δράστης, που συμμετείχε στο επεισόδιο, πυροβόλησε από απόσταση με το κυνηγετικό του όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στην πλάτη, από σκάγια, ο 28χρονος φίλαθλος (σχετικό το από 04-02-2012 Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας).

Στo πλαίσια της αστυνομικής έρευνας και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών κατάφεραν να εντοπίσουν και να προσάγουν προχθές το μεσημέρι τον 34χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και οπλοχρησία.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του