Στη ΝΔ Μ. Βορίδης Και Άδ. Γεωργιάδης


 Αδ.Γεωργιάδης και ο Μ.Βορίδης ψήφισαν υπέρ του νέου Μνημονίου, αντίθετα με τη γραμμή του Γ.Καρατζαφέρη, με αποτέλεσμα να διαγραφούν από τον ΛΑΟΣ. 
Κοντά στις απόψεις των δύο πρώην στελεχών του ΛΑΟΣ είναι και ο Θανάσης Πλεύρης, ωστόσο εκείνος επέλεξε να απέχει από την ψηφοφορία, ακολουθώντας την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.
Πηγές που επικαλείται το Βήμα σημειώνουν ότι τελικά δεν υπάρχει περίπτωση μετακίνησης του κ. Πλεύρη στη ΝΔ, αν και υπήρχαν σκέψεις για κάτι τέτοιο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Βορίδης είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες με τον κ. Σαμαρά, ο οποίος είχε δώσει και την έγκρισή του να παραμείνει στην κυβέρνηση ως υπουργός Υποδομών. 
Η θετική γνώμη του προέδρου της ΝΔ για να διατηρήσει το υπουργικό χαρτοφυλάκιο είχε εκληφθεί ως ένα πρώτο και σημαντικό δείγμα για τη μετακίνηση του κ. Βορίδη.
Ο κ. Σαμαράς επιδιώκει με αυτές τις μετεγγραφές να κερδίσει το σκληρό δεξιό ακροατήριο και να εξουδετερώσει την όποια δυναμική μπορεί να αναπτύξει το νέο αντιμνημονιακό εκ δεξιών της ΝΔ κόμμα που ετοιμάζεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα και στο οποίο ενδέχεται να συμμετέχουν εκτός από τον κ. Π.Καμμένο και ορισμένοι εκ των διαγραφέντων από τη ΝΔ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του