ΛΙΒΑΔΕΙΑ: Καταστροφή δέντρων στην οδό Δελφών


Ο Δήμος Λεβαδέων καταδικάζει την αδικαιολόγητη καταστροφή οκτώ δένδρων στην οδό Δελφών από τα είκοσι περίπου δένδρα που είχαν φυτευτεί στην περιοχή από τις Υπηρεσίες του Δήμου.
Η ενέργεια αυτή προκλήθηκε χωρίς κανένα λόγο και δυστυχώς καταδεικνύει την έλλειψη περιβαλλοντικής ευαισθησίας που χαρακτηρίζει κάποιους, ενώ έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω υποβάθμιση χώρων αστικού πρασίνου που τόσο έχει ανάγκη η πόλη μας.
Ο Δήμος Λεβαδέων θα προχωρήσει σε κατάθεση μήνυσης κατά αγνώστων για την καταστροφή των δένδρων έτσι ώστε να επιβληθούν στους δράστες όλες οι προβλεπόμενες νόμιμες κυρώσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του