Πάνε να φιμώσουν τον Τράγκα


Με κινήσεις που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, προσπαθούν να φιμώσουν και τον Γιώργο Τράγκα, ρίχνοντας πρόστιμο στον ραδιοσταθμό του Real fm  25.000 €, διότι χρησιμοποιεί λέει, κακή ποιότητα γλώσσας. Κάνει ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς για τη Μέρκελ.
Λέγοντας ο ίδιος στην εκπομπή του, τα λέω έξω από τα δόντια, για το Γερμανικό προτεκτοράτο, και τους υπηκόους του, γι αυτό θίχτηκαν.
ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ όμως, δεν επεβλήθη πρόστιμο σε Γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό που σατύριζε την Eλλάδα. Που έδειχνε τον Τούρκο να ασελγεί παραφύσει επάνω στην Ελλάδα που παρομοίαζαν με κοπέλα, και καμάρωναν όλοι οι γερμανοί και οι δικοί μας, μιλιά τότε, ούτε στο Γερμανικό περιοδικό Focus επεβλήθη κάποιο πρόστιμο, για  την άσεμνη κίνηση στο αμύθητης  ιστορικής αξίας άγαλμα, Αφροδίτη της Μήλου. Αυτό και μόνο λέει πολλά, ο έλληνας ας κρίνει τις κινήσεις ορισμένων δυνατών. Αλλά αυτά είναι άααααλα.
Λέτε να είναι προπομπός για κάτι που έρχεται;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του