Τα κανάλια και η μεγάλη κωλοτούμπα


Τα κανάλια και η μεγάλη κωλοτούμπα

Mέχρι πριν λίγες ημέρες η στάση των δύο μεγάλων καναλιών, του MEGA και του ΑΝΤ1, ήταν εντελώς διαφορετική σε σχέση με τα γενόσημα φάρμακα.

Τα κανάλια και η μεγάλη κωλοτούμπα
Ξαφνικά και μόλις απελευθερώθηκε μεγάλο διαφημιστικό κονδύλι από την Κυβέρνηση, προκειμένου να καθησυχαστεί η κοινή γνώμη, έγινε η μεγάλη κωλοτούμπα.

Ενώ αρχικά τα δελτία ειδήσεων και οι εκπομπές των καναλιών αντιμετώπιζαν με σκεπτικισμό και φιλοξενούσαν όλες τις απόψεις για το θέμα, από τη μια στιγμή στην άλλη σημειώθηκε μεταβολή του σκηνικού!

Ξαφνικά φάρμακα αγνώστου προελεύσεως, φάρμακα – δολοφόνοι από το Πακιστάν, την Ινδία και το Μπαγκλαντές, δίχως κανέναν ενδοιασμό, έγιναν «κατάλληλα» για την υγεία των πολιτών, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δείτε για παράδειγμα το παρακάτω βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Στο ρεπορτάζ φιλοξενούνται απόψεις πολιτών που δηλώνουν ότι ανησυχούν, καθώς δεν ξέρουν τι μπορεί να προκαλέσουν τα νέα φάρμακα και ότι δεν είναι διατεθειμένοι να παίξουν με την υγεία τους.
Στο ίδιο μήκος κύματος και τα ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, στο οποίο αντικειμενικά παρουσιαζόταν το θέμα με όλες τις πλευρές να παρουσιάζουν τις θέσεις τους.
Παρακολουθείστε τώρα δύο ρεπορτάζ από τα δελτία του MEGA και ΑΝΤ1 που προβλήθηκαν πριν λίγες ώρες.
Πλέον τα γενόσημα φάρμακα , σύμφωνα με τους «επιστήμονες» ρεπόρτερ «είναι ασφαλή, τα χρησιμοποιούν πολλές χώρες της Ευρώπης και είναι ελεγμένα».


  
Η αλλαγή πλεύσης είναι προφανής και δεν μπορεί κανείς να την αμφισβητήσει.

Τι άλλαξε λοιπόν μέσα σε μια νύχτα;

Πως ελαφρά τη καρδία οι καναλάρχες αποφάσισαν να στηρίξουν τα φάρμακα – δολοφόνους αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στην Υγεία των Ελλήνων, αλλά και για την κοινωνική κατακραυγή;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του