«Τρόικα fuck off»!

Στο χθεσινό εντός έδρας παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, αρκετοί από τους οργανωμένους οπαδούς των «πρασίνων» φόρεσαν μπλουζάκια με μήνυμα κατά της τρόικας - με σλόγκαν «Τρόικα fuck off» - ενώ αρκετά μοιράστηκαν και στους φιλάθλους που κάθονταν στις διπλανές θύρες.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» διαμαρτύρονται για τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας τα τελευταία δύο χρόνια.
Πιο αναλυτικά, είχε αναρτηθεί πανό, με παρόμοιο μήνυμα πολιτικών διαστάσεων στο εντός έδρας ματς για την ευρωλίγκα με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, το οποίο ανέγραφε: «Για να σωθούν οι τράπεζες από χρεωκοπία μας έριξαν στη φτώχεια και την ανεργία. Ξεπούλησαν την χώρα μας και ότι μας ανήκει. Kλείσε την τηλεόραση στο δρόμο για τη νίκη».


Πηγή: newsbomb.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του