Μας θεωρούν λαθρομετανάστες στην πατρίδα μας

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Στην οδό Ιωάννου Δροσοπούλου 183 υπάρχει ένα μαγαζί Σουδανών με την ονομασία Πριγκηπέσσα το οποίο παίζει μουσική στη διαπασών εδώ και δύο χρόνια, καθημερινά από τις 1 τα ξημερώματα μέχρι και τις 11 το πρωί. Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε εδώ και δύο χρόνια ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες βγαίνουν από μέσα μεθυσμένοι αφρικανοί που αφοδεύουν και κατουράνε παντού, ξυλοκοπούν τις γυναίκες τους οι οποίες ουρλιάζουν και σπάνε αμάξια και βιτρίνες.


Έχουμε κάνει συνεχείς καταγγελίες στην αστυνομία στο 100 και ουδέποτε πέρασε έστω και ένα περιπολικό ή περνούν και χωρίς καν να σταματήσουν, φεύγουν αμέσως. Μάλιστα μας αντιμίλησαν στην Αστυνομία επειδή λέει τους απασχολούμε και τις γραμμές με τις συνεχείς καταγγελίες μας!!!!! Προσπαθούμε να βρούμε άκρη με τη Δημοτική Αστυνομία αυτή τη στιγμή αλλά εκεί δεν βρίσκω άκρη αφού μου λένε πως και να το σφραγήσουν το μαγαζί, το ίδιο βράδυ θα το ανοίξουν μόνοι τους ενώ ούτε η αστυνομία μπορεί να τους συλλάβει!!!!. Το μαγαζί αυτό των σουδανών έμαθα από τη Δημ. Αστυνομία πως δεν έχει ούτε άδεια ούτε ΑΦΜ ούτε τίποτα, παρά το μόνο που επέδειξαν στο κλιμάκιο της Δημ. Αστυνομίας ήταν ένα χαρτί που έγραφε για ένα Σύνδεσμο Ελληνοσουδανικής Φιλίας!!!! Μας είπαν μάλιστα πως όλοι αυτοί έχουν δικηγόρους "αλληλέγγυους" που τους παροτρύνουν να κάνουν ότι γουστάρουν αφού κανείς δεν μπορεί να τους ακουμπήσει και με εγγύηση!!!! Πείτε μου τι να κάνουμε. Να πάρουμε τα όπλα ή να βάλουμε βόμβες και να τα ισοπεδώσουμε όλα αφού πλέον τους φορολογούμενους Έλληνες τους θεωρούν λαθρομετανάστες και τους λαθρομετανάστες τους θεωρούν ιδιοκτήτες και άρχοντες της Πατρίδας μας; Παρακαλώ βοηθήστε μας.


Κ.Ν

Πηγή: http://makeleio.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του