8.000 ΙΤΑΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Να μιμηθούν την φοβερή και άξια ευρωπαικών συγχαρητηρίων χειρονομία τους καλούν τους συναδέλφους τους οι δύο ιταλοί δήμαρχοι που πρόσφεραν το μισθό τους στην Ελλάδα, ως κίνηση συμπαράστασης για την κρίση.


Ο δήμαρχος του Μπαρονίσι, Τζοβάνι Μοσκατιέλο, έστειλε επιστολή προς τους οκτώ χιλιάδες Ιταλούς δημάρχους, η οποία κοινοποιείται στον Έλληνα πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, και στον Ιταλό ομόλογό του, Μάριο Μόντι.


Στην επιστολή αναφέρεται ότι ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι μπορεί να σημαίνει μια ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας, η οποία θα έχει αλυσιδωτές καταστρεπτικές συνέπειες, παρομοιάζοντάς τη με ντόμινο.


Καταλήγει λέγοντας ότι «η κοινή προσπάθεια της Ευρώπης πρέπει να είναι ανάλογη με την ανεκτίμητη αξία της ελληνικής ιστορίας. Της το οφείλουμε, διότι μπορέσαμε να γίνουμε αυτοί που είμαστε, χάρη στη φιλοσοφία, την επιστήμη, το θέατρο, την ποίηση και τις τέχνες που γεννήθηκαν σε τούτη την χώρα . Αυτή την φορά, ο πρώτος μαικήνας της Ελλάδας, πρέπει να είναι η Ευρώπη».


Πηγή: http://makeleio.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του