Bρήκαν τον δολοφόνο του ταξιτζή



Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία του 57χρονου οδηγού ταξί, που έγινε πριν ένα μήνα στο Σχηματάρι Βοιωτίας. 
Συνελήφθη ένας 35χρονος Ρουμάνος που χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο και τραυμάτισε θανάσιμα τον 57χρονο.
Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με την συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) η ανθρωποκτονία του 57χρονου ημεδαπού οδηγού TAXI , ο οποίος βρέθηκε νεκρός, την 22-01-2012 το πρωί, σε αγροτική περιοχή στο Σχηματάρι Βοιωτίας, κοντά στο (συν)ιδιόκτητο ταξί του. 
Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, το βράδυ της 21-01-2012, ο 35χρονος Ρουμάνος επιβιβάσθηκε στο TAXI του 57χρονου στη Χαλκίδα και κινήθηκαν με κατεύθυνση προς Οινόη.


Σε αγροτική περιοχή του Σχηματαρίου, ο 57χρονος στάθμευσε το όχημα του και ακολούθησε έντονη λογομαχία και πάλη μεταξύ τους. Στη συνέχεια βγήκαν από το όχημα, όπου υπήρξε νέα πάλη μεταξύ τους, όπου ο 35χρονος αφού κατάφερε πολλαπλά τραύματα στο λαιμό, στη κοιλιά και στα χέρια, με αιχμηρό αντικείμενο, τον τραυμάτισε θανάσιμα. Ακολούθως, φεύγοντας, αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο του.
Ο 35χρονος, συνελήφθη χθες (23-02-2012), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με ένταλμα του κ. Ανακριτή Θηβών και διατάχθηκε η προσωρινή κράτησή του.
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του