ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ: Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή


Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 2 Μαρτίου 2012, ημέρα Παρασκευή  και ώρα 13.00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ
1ο: Κατάρτιση σχεδίου προϋπολογισμού οικ. έτους 2011 του Δήμου Θηβαίων.
2ο: Έγκριση πρακτικού κλήρωσης για την ανάδειξη μελών της επιτροπής διεξαγωγής δημοπρασιών και αξιολόγησης προσφορών για τις δημοπρασίες που διενεργούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 28/80 και ορισμός αυτής.
3ο: Λήψη απόφασης για τη μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα μετά από αίτηση της Ευφροσύνης Αβράμπου-Πότσιου (εξώδικος συμβιβασμός).
4ο: Διάθεση πίστωσης ποσού 10.814,45€ για  εξόφληση δικαστικής απόφασης που αφορά την αγωγή Σπουρλής Μπετόν ΑΕΒΕ (Αρ. Αποφ. 119/11 Εφετείου Αθηνών)
5ο: Διάθεση πίστωσης ποσού 3.000 € έναντι της  δικαστικής απόφασης που αφορά την Μωραϊτη Γεωργία
6ο: Διάθεση πίστωσης ποσού 4.000 € για  έξοδα κηδείας πρώην Δημάρχου Πλαταιών (Μητσάκη)
7ο: Διάθεση πίστωσης ποσού 5.000 € έναντι της  δικαστικής απόφασης που αφορά την κ. Ζερβάκη
8ο: Διάθεση πίστωσης ποσού 36.285,62 € για  προμήθεια  λιπαντικών
9ο: Διάθεση, εκ νέου, πιστώσεων οφειλομένων (ΠΟΕ) ποσού 26.237,15   € τα οποία δεν κατέστη δυνατό να πληρωθούν κατά το παρελθόν έτος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του