ΕΡΓΑΤIΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ


Το  Εργατικό  Κέντρο  Λιβαδειάς καλεί όλους τους Εργαζόμενους , τους Άνεργους, τους Συνταξιούχους, τους Δημοσίους Υπαλλήλους και όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο που θα γίνει την Κυριακή 19 Φλεβάρη 2012, στο Σύνταγμα, ώρα 10.30΄το πρωί.
Όλοι μαζί  για να δείξουμε την αντίθεσή μας στην κατάργηση κάθε ανθρώπινου δικαιώματος που παράγεται μέσα από το Μνημόνιο Νο 2, που είναι το πλέον απάνθρωπο τερατούργημα που έχει δημιουργηθεί ενάντια στον λαό, καταργώντας κάθε έννοια δικαίου, καταλύοντας στην κυριολεξία το Σύνταγμά μας και τη λαϊκή βούληση, καταργώντας όλους τους δημοκρατικούς θεσμούς και βάζοντας σε αμφισβήτηση ακόμη  και  την ανεξαρτησία της χώρας.  
Για το Παλλαϊκό Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα , θα αναχωρήσει Λεωφορείο την  Κυριακή 19/2/2012, από Παραλία Διστόμου ώρα  8.00΄το πρωί και από το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς  ώρα 8.30΄ το    πρωί.    
Η παρουσία  όλων είναι απαραίτητη για τη Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, σε εφαρμογή της συνταγματικής επιταγής  «η εφαρμογή του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων».
ΟΛΟΙ    ΜΑΖΙ  ΓΙΑ   ΤΗΝ  ΑΝΑΤΡΟΠΗ αυτής της κατοχικής κυβέρνησης, όπως και των  επόμενων κυβερνήσεων που  θελήσουν  να εφαρμόσουν αυτά τα απάνθρωπα   μέτρα.
Ο   ΑΓΩΝΑΣ   ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Για το Δ.Σ.
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑΘΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ                                         
Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του