Τι θα έκανε ο Πάγκαλος αν δεν ήταν στην Ελλάδα...

Παρά τις συνεχείς προκλητικές δηλώσεις, ο Θεόδωρος Πάγκαλος παραμένει τα τελευταία δύο χρόνια αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.


Οι τελευταίες του δηλώσεις ότι είναι υπέρ της απώλειας εθνικής κυριαρχίας, ως φεντεραλιστής Ευρωπαίος, ήρθαν να προστεθούν σε μια μακρά λίστα προκλητικών συμπεριφορών και επιθέσεων κατά των Ελλήνων πολιτών.
Τι θα γινόταν όμως εάν ο Θ. Πάγκαλος δεν έμενε στην Ελλάδα; Γνωστό blog με μεγάλη δημοφιλία και συνεπείς θέσεις απέναντι στην τήρηση της αξιοπρέπειας στην πολιτική ζωή επιχειρεί να προβλέψει τι θα γινόταν αν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ζούσε σε άλλη χώρα:


«ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ.
Ο Άνθρωπος που μας κυβέρνησε 30 χρόνια τώρα μας φτύνει κατάμουτρα.
Στον πανέξυπνο αυτό γίγαντα της πολιτικής που προκαλεί συνεχώς και λέει δεξιά και αριστερά ότι οι Έλληνες είναι φασίστες και κομμουνιστές , υπενθυμίζουμε μόνο τι θα πάθαινε αν αυτά τα έλεγε σε μια δημοκρατική χώρα του εξωτερικού.
Στην Ιαπωνία θα είχε κάνει χαρακίρι.
Στην Κίνα θα τον στέλνανε να ράβει δωρεάν εφόρου ζωής μπλουζάκια ΖΑΡΑ.
Στην Αμερική και στην Καλιφόρνια θα τον είχαν βάλει σε ηλεκτρικό καναπέ ( σε καρέκλα δεν χωράει)
Στην Γερμανία θα τον είχαν επιβάλλει ποινή αυστηρής δίαιτας για να χάσει 220 κιλά
Στην Ισπανία θα του επιβαλλόταν η ποινή της μονομαχίας με ταύρους κατηγορίας βαρέων βαρών.
Στην Ρωσία θα άνοιγε δρόμους σε ορεινά χωριά της Σιβηρίας.
Και στην Ελλάδα ... θα συνεχίζει να είναι Υπουργός.
Τελικά η βλακεία είναι ανίκητη μόνο στην Ελλάδα»
newsbomb.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του