Η εικόνα αυτή θα στοιχειώνει για πάντα την Ελλάδα


Η είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας ενός ανθρώπου προκαλεί ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων από τον αβάσταχτο πόνο στους οικείους του και την θλίψη στο περιβάλλον του έως τη συγκίνηση στους τρίτους.
Το πολιτικό έγκλημα της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα, ράγισε την καρδιά της Ελλάδας και προκάλεσε στη συντριπτική πλειονότητα της ελληνικής κοινωνικής συνείδησης το οριζόντιο συναίσθημα της απόλυτης καταδίκης του φονιά και της πράξης του, αλλά και των κινήτρων και των υποκινητών της.
Η φωτογραφία με την οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, το «Πρώτο Θέμα» όπως προδημοσιεύεται στην ισοτσελίδα της εφημερίδας απεικονίζοντας τις τελευταίες στιγμές του Παύλου Φύσσα στην αγκαλιά της κοπέλας του, προκαλεί σοκ, σιωπή και τρόμο.
Ανεξάρτητα από την συζήτηση, που έχει ανοίξει ήδη, περί της δημοσίευσης της φωτογραφίας, το πολιτικό έγκλημα που αποτυπώνει η εικόνα αυτή και οι ανατριχιαστικές πολιτικές προεκτάσεις που από υποψίες και ενδείξεις γίνονται αποδείξεις καθημερινά όλο και περισσότερο, γυρίζουν την Ελλάδα πολλές δεκαετίες πίσω και ανοίγουν την πόρτα στον όλεθρο.
Η πόρτα αυτή ΠΡΕΠΕΙ να κλείσει και ο Παύλος Φύσσας ΠΡΕΠΕΙ να είναι το τελευταίο θύμα του φασισμού.

Πηγή : spirospero.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του